Barangolás Nagy-Magyarországon Erdélyi receptek -A román konyha
Oldalak
A betyárját
Erdélyi receptek
A román konyha és étkezési szokásai
Csehország és Szlovákia receptjei
Barangolás Nagy-Magyarországon
Országok Ízek - Ízek Országa Nemzetek konyhaművészete
Húsételek
Aprópecsenye körösi módra
Borókás nyúlgerinc
Brassói libamell
Csíkszeredai sertésborda
Erdélyi flekken
Csirkecomb székely módra
Erdélyi gombás szelet
Erdélyi hagymás csülök
Erdélyi hagymás hús
Erdélyi káposztás csülök
Erdélyi káposztás töltött hús
Erdélyi palacsintás csirke
Erdélyi tokány 1.
Erdélyi tokány 2.
Erdélyi rizses csirke
Fehérgyarmati sertésoldalas
Juhpaprikás tordaiasan, puliszkagombóccal
Kapros töltött paprika székelyesen
Káposztás borda szabolcsi módra
Kolozsvári csirke
Kolozsvári rakott kacsa
Malac pecsenye tordaiasan
Mokány tokány
Nyúl, boros pácban
Nyúl eleje vörösborban párolva
Radványi fácánmell áfonyamártással
Radványi tűzdelt fácán almapürével
Szamosújvári töltött karaj
Szarvascomb erdélyiesen
Szatmári lakodalmas
Székely paprikás
Székely rostélyos
Tárkonyos erdélyi sonka
Tejfölben gőzölgő citromfüves párolt csirke
Temesi rakott csülkös
Töltött medvetalp
Tűzdelt mezei nyúlpecsenye
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal